De praktijk/salon

Grace Eilander is al vroeg begonnen met trimmen van koeien en paarden voor shows en keuringen. Daarna is ze begonnen met het trimmen van haar eigen Jack Russels. Vanuit de liefde voor dieren en het trimmersvak heeft zij haar Vakdiploma Trimmen behaalt in 2010 aan het HKI te Bunnik en runt ze met succes haar eigen salon.

In 2019 heeft Grace haar diploma Homeopathie en in 2021 haar diploma BachBloesem therapie behaald. Dit zijn onder andere onderdelen die behaald moeten worden voor de opleiding tot alternatief diergeneeskunde. In januari 2022 is Grace geslaagd voor de volledige opleiding en mag zichzelf Alternatief Diergenezer noemen.

Omdat het welzijn van dieren bovenaan staat, heeft Grace gekozen om de opleiding tot Guasha Therapeut te volgen aan de Human & Horse Academy van Greetje Hakvoort. Guasha is een liefdevolle behandelmethode die toegepast kan worden op mens, maar ook op dier. In het tabblad “Guasha behandeling” lees je een uitleg over deze vorm van behandelen.

 

 

Wedstrijden en opleidingen

Om altijd up-to-date te blijven volgt Grace workshops en doet mee aan trimwedstrijden, zodat haar werk kritisch bekeken kan worden. Hierdoor blijven zij en haar collega’s in opleiding scherp en leren de laatste trends en vernieuwingen in de trimmerswereld.

Omdat Grace nooit uitgeleerd is en haar kennis continue wil uitbreiden heeft de haar diploma  Homeopathie, Bach Bloesem therapie, Natuurgeneeskunde en Guasha therapie gehaald naast haar trimopleiding.

Afspraak maken

Producten

In samenwerking met Dierspecialist Raijmann is er een mooie haarverzorgingslijn beschikbaar. Tevens geven wij een goed advies bij huid en vachtproblemen die veroorzaakt worden door voeding, maar ook hulp bij vlooien en tekenbestrijding. U bent van harte welkom in de winkel!

Meer informatie

collega's in opleiding

Op dit moment loopt Mirthe stage in de salon. Zij doet de volledige trimopleiding. Nelke ondersteunt het team op woensdag. Zij is inmiddels volleerd trimster. Zo hebben wij een fijn en liefdevol team klaar staan om uw viervoeter te verzorgen en behandelen.

Helaas hebben we op dit moment geen stageplaatsen meer beschikbaar.