Wat was het ongelofelijk druk de afgelopen tijd

Het was al een tijdje geleden dat ik een blog schreef. Na de “lockdown” is er weinig tijd geweest om op adem te komen. Het lijkt wel of iedereen een nieuwe hond (of kat) heeft aangeschaft en de (Labra)Doodle is meer dan favoriet bij de meeste huishoudens. Gelukkig zien we ook andere leuke rassen en de meest gekke kruisingen met sjieke namen…Cockapoo, Cavapoo, Cobberdog, Shipoo, Poohuahua, Maltipoo, Boompoo…Je kan het zo gek niet bedenken!

Vaak moeten we er enorm om lachen hier! Maar helaas hebben we uiteindelijk een hoop werk aan mensen achteraf uitleggen dat vachtverzorging essentieel is, juist bij kruisingen! En dat niet iedere fokker eerlijk is over de hoeveelheid werk die daarbij komt kijken. Uitleg over vachtverzorging geven vinden wij echt helemaal niet erg, juist heel leuk! Maar liever niet achteraf, als het leed al geschied is. Dus kom je nieuwe puppy laten zien in de winkel en maak kennis in de salon, hartstikke leuk vinden wij dat! Goed voor je kleine en goed voor jou als baasje, want je gaat met een heleboel gratis info weer de deur uit…win-win!

En heb je dan toch moeite met de verzorging in de praktijk te brengen, volg dan een workshop!

We hebben dan ook besloten om vaker workshops te geven over de basis vachtverzorging van de hond en knip workshops, want hoe leuk is het als je zelf je hond kan (bij)knippen! De eerste workshop staat gepland op 13 november. Wil je deelnemen stuur dan een mail naar gsmeilander4@gmail.com en houd onze facebook site in de gaten. Ik ben niet super actief in het posten van dingen, maar de workshops worden hier wel altijd op aangekondigd.