Sporten met je hond is tof!

Je hebt je werk, gezinsleven, huishoudelijke verplichtingen etc. Je hebt gekozen voor een hond en deze past in jou dagritme (als het goed is). Je hoort steeds meer mensen over een gezondere levensstijl, we letten op onze voeding en willen meer bewegen. Maar dat kost tijd en dat gaat meestal ten koste van iets anders. Zo ook bij mij…ik vond er een oplossing voor.

Naast mijn werk in de salon sport ik ook. Ik zit veel op de racefiets en mountainbike, doe aan crossfitten en loop mijn rondjes hard. Soms was het zo veel dat mijn honden hun dagelijkse bosactiviteit moesten missen. Hier vond ik iets op. Een combi van hond en hobby….Bikejorring, canicrossen en obstacle runs voor honden. En wat is dat gaaf om te doen!

Wil je meer info hierover kijk even op www.canicrossnederland.nl of stel je vraag als je me voorbij ziet crossen in het bos of in de salon! Wellicht kunnen we samen een keertje sporten!

Je hond gaat het echt tof vinden!