overname trimsalon per 1 maart

Beste klanten,

Veel klanten weten het al, want het gaat inmiddels als een lopend vuurtje…De trimsalon stopt er na 14 jaar mee.

Ik ga mijn hart volgen en terug waar ik vandaan kom, nl de koeien (als inseminator).

En ik ben gestart met de opleiding tot Brandweerman (vrouw in mijn geval dan), er is groot tekort bij de vrijwillige brandweer, daarom voelde ik mij geroepen om mij in te zetten voor onze samenleving en laat ik eerlijk zijn…uiteraard voor de spanning en sensatie.

Gelukkig komt er een opvolger die ik ook nog eens zelf heb opgeleid een aantal jaar geleden. Merel heeft nu haar eigen salon in Bemmel, maar gaat de overstap maken naar Nijmegen. Merel is inmiddels een ervaren trimster, die hart heeft voor haar werk. Haar trimsalon heet Braaf en Bubbels. Vanaf 1 maart is zij dus het nieuwe gezicht in de winkel.

De dierpraktijk blijft nog wel bestaan, dus voor Guashatherapie, homeopathie, Bachbloem therapie en alternatieve gezondheidsbehandelingen kun je nog wel bij mij terecht.

Bedankt voor alle leuke en harige jaren!

Blije groetjes

Grace