Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe behandelingen

Het heeft even geduurd voordat ik de veranderingen durfde door te voeren. Enerzijds omdat het super druk is in de trimsalon, veel aanvragen heb voor advies en ik hierdoor steeds niet toekwam aan “extra werk”. Anderzijds omdat het gewoon spannend is iets nieuws te beginnen.

Maar sinds 1 april heet de trimsalon: Dierpraktijk Gentil.

Mijn werkzaamheden vanuit de trimsalon worden uitgebreid met alternatief diergeneeskunde. Ik heb inmiddels mijn studie afgerond en mijn benodigde diploma’s behaald. Ik ben er trots op! Vanaf nu kun je bij mij terecht voor Homeopathie en Bach Bloesem therapie. Maar dat is nog niet alles…ik ben inmiddels de opleiding tot Guasha therapie bij Human& Horse Academy van Greetje Hakvoort gestart en zal dit gaan inzetten bij oa paarden. Later zal ik deze therapie in gaan zetten bij honden. De paarden behandel ik aan huis,

Binnenkort meer info op de (vernieuwde) site.

De trimsalon blijft gewoon zoals het is, daar veranderd niets aan!