Licht in de duisternis

We kunnen het ons nu even niet voorstellen, maar we gaan echt al richting winter. De blaadjes vallen, de ochtenden zijn koud, de avonden lang. De wandelingen met je lieve viervoeter zijn steeds korter, in het donker, of worden natter dan gehoopt. En hoe lekker is het als je dan weer heerlijk en VEILIG in een warm huis terugkomt.

Laatst reed in terug in het donker met mijn auto en werd opgeschrikt door een wandelende kerstboom. Bij nader bestuderen zag ik daar een hond inclusief baas. Helder verlicht liepen ze samen een rondje. Ik moest hardop lachen, maar kort er na moest ik vol in de ankers om een botsing te voorkomen. Een baas met hond langs de kant, dit keer geen wandelende kerstboom, geen lichtsignalen…Ik schrok me wezenloos! Een klein lampje was al voldoende geweest…waarom doen we dat eigenlijk niet standaard?

Lampjes voor je hond zijn bij ons in de winkel te koop.

Ik wens jullie allemaal een veilige wandeling toe.