Happy new hair!

We zijn al weer een aantal weken op weg in het nieuwe jaar. Gelukkig mogen wij tijdens deze lockdown wel openblijven.

Super fijn, want ons gevoel is dat het aantal honden verdubbeld is en daardoor hebben wij het (nog) drukker. De “mode-hond” Doodle (in alle vormen en maten) blijft populair. Gelukkig zien we steeds meer dat de nieuwe baasjes zich goed voorgelicht hebben of info komen vragen in de salon. Er is natuurlijk veel te vinden op internet over vachtverzorging en en zijn tal van socialmedia groepen waar je je kan aansluiten en informatie kan delen. En dat is fijn!

Helaas moesten we dit jaar ook weer iets omhoog met de prijzen, omdat onze verzorgingsproducten, GWL en het onderhoud van onze werkspullen ook omhoog gingen. Tja, daar hebben we allemaal last van….Maar, onze adviezen blijven nog steeds GRATIS!

Om de wachtlijst zo kort mogelijk te houden, hebben we dit jaar ook weer gekozen om met een aantal selectief gekozen mbo stagiaires te gaan werken. Zij helpen met de honden wassen en uitborstelen en vooral vertroetelen. En hebben we op dit moment 2 stagiaires die de trimopleiding volgen.

Dus hopen we zo met ons team veel klantjes te kunnen voorzien van een trendy coupe en de baasje advies en begeleiding om hun viervoeter de verzorging te geven die ze verdienen.

 

Tot binnenkort!