Een gelukkig nieuwHAAR!!

Het nieuwe jaar is al weer een weekje oud. De feestdagen zijn weer voorbij, de rust is wedergekeerd. Het is tijd om de kerstschade op te maken en korte metten te maken met oude gewoontes en nieuwe voornemens. Voor de kerst hoorde ik hier in de salon regelmatig voorbij komen: “In het nieuwe jaar ga ik het anders aanpakken”…doelend op de verwarde en onverzorgde coupe van de viervoeter.

De eerste afspraken en de volgeplande dagen zijn al weer een feit. Hier in de salon loopt het gewoon door. Voor dit jaar zal het wellicht wat anders zijn. De agenda staat al voor verschillende dagen helemaal vol. Mensen maken steeds vaker meteen na de trimbeurt een afspraak. Heel verstandig, want waar je een paar jaar geleden nog dezelfde week terecht kon, is er nu een wachttijd van minimaal 2 weken.

Dit jaar gaan we terug naar minder honden per keer, dit om de stress bij de honden te minimaliseren en het voor ons en dieren ook leuker te maken. Kwaliteit staat voorop en de een op een aandacht is weer belangrijker dan iedereen te willen bedienen. Klant blijft koning, maar in dit geval is uw viervoeter de klant. De wachttijd zal hierdoor wat anders zijn dan u gewent was. Maar….alle aandacht voor uw liefste viervoeter…!