Baby Shower

Puppy’s…..

Wat zijn ze lief en zacht! Je bent in de wolken door je kleintje, je hebt overal aan gedacht. Voerbakje, mandje, speeltjes, bench…de hele puppy uitzet is voor elkaar. Maar heb je ook gedacht aan de vachtverzorging?

Heb je je laten informeren bij de fokker wat er voor nodig is, om je hondje optimaal te verzorgen? Vacht-technisch gezien dan? Een goede fokker zal dit uitgebreid met je doornemen, zal je waarschuwen voor problemen en zal hulp bieden mocht dit nodig zijn.

Maar wat als je een ietsje minder goeie fokker hebt uitgezocht….Geen nood! Wij nemen uitgebreid de tijd om je overal over te informeren. Vraag ons het hemd van het lijf!

Wij hebben voor puppy’s tot 16 weken een gratis wen-oefen beurt. Je brengt je kleintje, wij bekijken de vacht samen, geven advies en je mag je hondje achterlaten voor een uurtje. In dit uurtje word er kennis gemaakt met de tafel, de föhn en natuurlijk met ons. De kleine mag hier spelen en krijgt wat lekkers. Heb je een puppy die vaker in de salon zal komen, vanwege het type haar, dan mag het ook kennismaken met het bad. In dit geval duurt de wen-oefen behandeling een half uurtje langer.

Maak dus gebruik van deze gratis service! Je helpt de kleine hier enorm mee.